Kedves Blogunk!

2010.10.23. 11:50 Ili21

Három fős csapatunk célul tűzte ki Gödöllő egyik jeles polgárának bemutatását. Raoufi Fatana amellett, hogy három gyermekes édesanya és harmonikus házasságban élő nő, elkötelezett segítő, a Montágh Imre Speciális Iskolában elért eredményei alapján sikertörténet rajzolódik ki. Ez még messze nem minden, hiszen a közelmúltban éttermet is nyitott, melynek napi feladataiban is részt vesz.

Afganisztánból érkezett Magyarországra, ahol sikerült férjével egzisztenciát teremteniük, a semmiből lettek köztiszteletben álló család. Azt szeretnénk górcső alá venni, hogy a viszontagságokkal hogyan tudtak megbírkózni, mely tulajdonságaik, vagy neveltetésük mely elemei bizonyultak elengedhetetlennek, ahhoz, hogy ezt a pályát írják le.

A bejegyzés trackback címe:

https://fatana.blog.hu/api/trackback/id/tr162392702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása